Who am I?

En nu dan het gezicht achter het bedrijf, even voorstellen: Ik ben Anouk Brüning.

Ik werk al jaren in de culturele sector en dat is heerlijk. Begonnen in de Smoeshaan tijdens mijn studie Theaterwetenschap, daarna als kantoorassistent bij Bellevue en toen bij Cosmic Theater & Made in da Shade dat later onder de naam MC verder ging. Daar ben ik gestart als productieleider en door mijn interesse voor de zakelijke kant als directie assistent aan het werk gegaan. In die functie ben ik verantwoordelijk geweest voor de administratieve organisatie. Ik heb alles op de vloer, hands-on mezelf aangeleerd. Zoals de meesten weten heeft MC na de grote bezuinigingen de omslag van gesubsidieerd theaterorganisatie naar een commercieel bedrijf niet kunnen maken.

 

Na verschillende omzwervingen en nadenkmomenten ben ik in september 2016 officieel begonnen met Poppy Park. De wens om een eigen bedrijf te beginnen was er al langer, maar de tijd was nog niet rijp/had mijn stoute schoenen nog niet aan. Maar nu zitten die schoenen lekker hoor!

 

Wat mij typeert is dat ik graag goed werk aflever en ook graag een stapje verder zet dan de meesten. Ik ben zeer pragmatisch, praktisch en precies, maar durf wel out-of-the-box te denken. Daarnaast kan ik erg goed structuur aanbrengen in de meest uiteenlopende gradaties van chaos. Wat goed is om te weten is dat ik ooit ook op het toneel heb gestaan en ooit ook een lichtplan heb ontworpen en ooit ook gedichten heb geschreven, achter de bar heb gestaan, heb nagedacht over de inrichting van een huis, hamers en spijkers in mijn handen heb gehad: kortom, ik weet hoe het werkt, ik begrijp hoe het gaat. En ik kijk nergens meer van op... ;-)

Als je benieuwd bent naar mijn loopbaan dan kun je mijn cv bekijken op LinkedIn.

foto: Mounir Raji