Hoe het werkt

Huisregels

Plek reserveren | Begeleiding | Betaling | Wifi | Eten&Drinken | Kinderen | Respect | Rust | Naaldhakken...

 

Plek reserveren

Het fijnste is als je van te voren een plek reserveert, dan weet je ook zeker dat ik een plekje voor je vrij houd. Je kunt reserveren via het formulier op de pagina Data & Reserveren en dat kan tot 24 uur voor aanvang van de gewenste datum. Pas als je een bevestiging hebt ontvangen is de plek ook daadwerkelijk voor jou. Besluit je op de dag zelf te komen dan raad ik je aan om even te bellen. Ook als je een strippenkaart hebt, is het handig als je reserveert.

Heb je al gereserveerd, maar lukt het je toch niet te komen, dan graag 24 uur van te voren melden. Meld je je niet op tijd af, dan breng ik het bedrag wel in rekening BEHALVE als je zelf iemand vindt die jouw plek en de kosten daarvan voor je overneemt.

 

Begeleiding, advies, ondersteuning

Ik ben aanwezig om je te helpen als je vast loopt of advies nodig hebt. Je kunt van alles aan me vragen, geen enkele vraag is dom (echt niet, try me). Maar bedenk wel dat ik er voor iedereen ben en dat je er bent om zelf je administratie te doen. Als je uitgebreid of persoonlijk advies wil hebben of liever wil dat ik je administratie doe, dan kun je beter een afspraak op een ander tijdstip met mij maken.

 

Betaling

Je kunt bij reservering betalen en als het goed bevalt kun je ook strippenkaart aanschaffen. Je ontvangt bij deelname aan PoppyParkCafé achteraf een factuur. Ben je vergeten vooraf te betalen dan kun je het ook op de dag zelf nog ter plekke overmaken.

 

Wifi

Je mag gebruik maken van de wifi om je administratie te doen, je mail te checken of om te internetten. Maar het is niet de bedoeling dat je filmpjes gaat kijken of mega bestanden gaat downloaden.

 

Eten & drinken

Er is in het PoppyParkCafé altijd koffie, thee & water-met-een-smaakje aanwezig. Je kunt daar vrij gebruik van maken. Ook zorg ik er voor dat er iets lekkers te snacken is. Yum! Ben je allergisch, intolerant (foodwise) of eet je alleen kosher/halal/vega laat het me ajb weten, dan hou ik daar rekening mee.

 

Kinderen

Laat ik voorop stellen dat het een werkplek is... Maar het kan gebeuren dat je echt geen opvang kunt vinden voor je kinderen. Mijn eigen kinderen zullen ook tijdens de vakantiedagen of bij ziekte in huis te vinden zijn en soms mijn aandacht opeisen. Daarnaast wil ik graag dat iedereen zich welkom voelt in het PoppyParkCafé. Dus je mag je kinderen meenemen, maar wel onder een aantal voorwaarden.

  • Jij blijft te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen kinderen, PoppyPark is geen kdv/bso
  • Altijd van te voren aanmelden
  • Werkplek = geen geschreeuw, gedrein, lawaaispeelgoed of televisie
  • Werkplekken zijn gereserveerd voor de werkenden
  • Respect voor andermans spullen
  • Niet zo maar iets pakken of in huis rondlopen, altijd even vragen
  • Rommel maken = rommel opruimen

Ter info: er is genoeg te doen voor kinderen, er is een park met speeltuin voor de deur, spelletjes, een boekenkast vol met leesvoer en een aquarium voor zen-kijkplezier.

 

Huisdieren

Hoe lief ze ook zijn, huisdieren mag je niet meenemen naar het PoppyParkcafé.

 

Respect

Arrie es pie ie sie tie! Heel belangrijk in onze wereld en ook voor mij en ik hoop ook voor jou. Geen discriminatie, racisme, seksisme, onaardigheid, intolerantie (non-food bedoel ik), hoog-van-de-toren-blazen of ander flauw gedoe!

 

Rust

Met algeheel respect komt ook het respect voor andermans rust. Tuurlijk mag je praten, maar uitgebreid over handcrème kletsen of luidruchtig telefoneren is niet heel prettig voor je buren. Dus hou daar ajb rekening mee.

 

Naaldhakken...

Zien er prachtig uit, maar zijn niet zo weldadig voor onze vloer. Dus als je ze graag draagt, dan verzoek ik je ze in het halletje te laten staan. Als je wil dan mag je voor binnen je sloffen meenemen. Mag ook als je geen naaldhakken draagt...