PoppyParkCafé

Je bent zelfstandig ondernemer, je hebt een stichting of je bent onderdeel daarvan of je hoort bij een klein bedrijfje.

Je hebt graag zelf controle over de financiële en zakelijke administratie. Je doet het zelf en dat kan je ook prima.

Je gaat er elke keer netjes voor zitten, soms eigenlijk een beetje te laat, want de stapel papieren is gegroeid. Je had het gisteren willen doen, maar er was iets tussen gekomen en vorige week was het ook niet gelukt.

Je gaat er voor zitten, maar de tafel is wel wat stoffig en de stofzuiger moet maar eens een rondje door de kamer maken en de afwas staat ook al een tijdje in de gootsteen. En stiekem wil je dat moeilijke level in Candy Crush erg graag halen. Eerst dat maar eens doen, daarna doe je die facturen wel.

Je kan het ook, die administratie, maar soms weet je niet zeker of het nou klopt met de berekening van de btw en of alles ook wel goed op de factuur staat. En heb je die uitgaven nou echt goed in je administratie gezet? Je denkt van wel, maar je bent er niet helemaal zeker van.

Kortom, je hebt een set extra ogen nodig en een stok achter de deur.

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande verhaal, dan is het PoppyParkCafé echt iets voor jou.

Een prettige huiselijke omgeving waar je niet afgeleid wordt door de volle wasmand en waar je - als je vastloopt of advies nodig hebt - om hulp kunt vragen om je administratie goed op orde te krijgen. Het PoppyParkCafé is geen regulier café waar je zo maar binnen kan komen lopen en is ook niet elke dag geopend. Een aantal dagen per maand openen de deuren van het PoppyParkCafé en kun je bij mij thuis aan de keukentafel of aan het keukeneiland je administratie doen. Ik ben aanwezig om met je mee te kijken, je advies te geven, je werk te controleren en om je als het nodig blijkt te zijn weer aan het werk te zetten. Het heet natuurlijk niet voor niets -Café, er is stevige koffie, heerlijke thee, fris water-met-een-smaakje en altijd een lekkere huisgemaakte snack. 

In het PoppyParkCafé is plek voor (max) 10 personen per sessie. Je breidt dus ook nog eens je netwerk uit.

En je kunt PoppyParkCafé ook gebruiken om te werken aan je subsidieaanvraag, je nieuwe plan-voor-iets-geweldigs, je website of iets anders tofs.

 

De voordelen op een rijtje:

  • een huiskamergevoel, maar zonder de afleiding die je thuis hebt
  • zelf je administratie in de hand
  • een vast moment in de week/maand/kwartaal waarop je je administratie doet
  • deskundig advies en ondersteuning
  • netwerkmogelijkheid
  • gebruik van wifi
  • altijd lekkers aanwezig (lekker!)